OVER ONS

THE COMPANY

Elk bedrijf heeft een goede ICT partner nodig om optimaal te functioneren. Op 1 januari 2021 is Wind Software opgericht door Dany de Wind met het doel om bedrijven van elk formaat met hun ICT te ondersteunen. Met een schaalbaar team van professionals en studenten kunnen wij elk project aan.

ONS TEAM

Dany de Wind

Owner/Developer/Network & Security Engineer

ONZE DIENSTEN

Een aantal van de diensten die wij aanbieden:

Website/Webshop bouw

In samenwerking met First Avenue maken wij de perfecte website voor uw bedrijf. Van kleine pagina's voor informatie over uw bedrijf tot speciale custom websites, wij helpen u graag.

Retail Systeem

Ons kassasysteem is onderweg om het meest innovatieve systeem op de markt te worden. Het combineert de webshop, de fysieke retail, het administratie systeem en meer in een om u zo veel mogelijk kostbare tijd te besparen.

App Development

Wilt u een app voor uw bedrijf laten maken? Ook hier helpen wij u graag mee! Of het nu voor Android of IOS moet zijn, u kunt bij ons terecht.

Beveiligings voorlichting

Het grootste beveiliginsrisico in bedrijven is bijna altijd de medewerker, Hackers, Phishers e.d. liggen altijd op de loer en vinden steeds slimmere manieren om bij bedrijven binnen te komen. Wij geven voorlichting om uw werknemers bewust te maken van de online gevaren.

Security Audit

Bent u benieuwd hij het er voor staat met de beveiliging van uw ICT infrastructuur? Wij doen audits om te kijken hoe u er voor staat en geven u tips om uw infrastructuur zo goed mogelijk te beschermen.

IT Infrastructuur

Wij zetten uw infrastructuur op, van wifi voor de klanten tot een netwerk voor meerdere panden. Hiervoor bent u bent u bij ons aan het juiste adres.