Infrastructuur

Goede en veilige IT-infrastructuur is belangrijk voor elk bedrijf. Hoe zorg ik voor veilige wifi voor mijn klanten? Hoe zet ik mijn netwerk op voor mijn tweede locatie? Dit zijn vragen die vaak langs komen en waarmee wij u graag helpen. Wij bieden IT oplossingen voor ieder formaat bedrijf.

Netwerken

Een goed en veilig netwerk is belangrijk voor elk bedrijf. Wij gebruiken netwerkapparatuur van onder andere Ubiquiti en Cisco om uw netwerk perfect te laten werken.


Wifi

Draadloze netwerken, ook wel wifi genoemd, zijn niet meer weg te denken uit elk bedrijf. Wifi voor de gasten is bijvoorbeeld erg belangrijk, zo blijven klanten vaak langer op een locatie. Het maken van een publiek wifi netwerk is alleen wel gevaarlijk omdat de verbinding dan slechter beveiligd is. Wij helpen u graag met het opzetten van een veiligere wifi verbinding voor u en uw klanten.

Multi Site Network

Bent u van plan om uit te breiden naar een tweede locatie? Of bent u van plan uw netwerk te verbeteren om thuiswerken mogelijk te maken? Wij helpen graag met het opzetten van een snel en veilig netwerk dat dit voor u kan realiseren.